>TEC närmar sig med stormsteg. Jag är förväntansfull och vill springa nu nu nu.

Det är otroligt onödigt att vara förkyld. Jag känner mig frisk men är fortfarande snorig – tänker mig en liten mjukstart med träning idag… har skickat ett förslag till coachen och hoppas på tummen upp. Jag tror nämligen att jag kan rensa ur systemet med lite skön träning…

Jag gillar att lära mig nya saker och har haft tid att reflektera över dem denna vecka. Inte för att jag tror att jag kommer att lösa världsfreden med mina upptäckter, men nära nog!

1. Designade, svindyra muffinsformar är urkassa och håller inte måttet.
2. Det är nästan lika givande att heja på en tävling som att delta.
3. Jag blir genuint lycklig av andras framgångar.
4. Ingen dog och blodet sprutade inte även om jag var en timme försenad till ”Hopp-å-lek-i-Hellasgården” i lördags. Mina vänner gillar mig ändå.
5. Även Superwoman har dåliga dagar.
6. Jag skulle vara en urusel modebloggare…
7. Bach-konsert i Brännkyrka kyrka är mumma för själen.
8. Att le när man tänker på TEC får en att längta ännu mer.
9. Ultralöpare kan springa milen snabbt.
10. Min dotter uppskattade inte ”Välkommen på kalas” -skylten och ballongerna jag hängde upp i hemlighet på ytterdörren när hon skulle ha tjejfest…

>12 dagar kvar till TEC 100 milesEn fantastisk 60-talsklänning med tillhörande kappa är nu i mina ägor. Mina ögon lyser hysteriskt gröngula och jag har svårt för att vara seriös – därav Shrek-mössan. ny modebloggare? Foto: privat

Vad reflekterade du över förra veckan?