>Nej, det är inte Lucia jag syftar på. Inte heller det att jag själv fyllde 39 och ett halvt (för visst firar man väl det?). Det skulle till och med kunna tänkas vara en viktig dag för att E och M firar 6-månadersdag. Men icke.

Anmälan till GAX Trans Scania öppnade.

Jag och Staffan hängde på låset. Vi sög oss fast och fastnade med tungorna (ja det är kallt i Stockholm nu). Jag ägnade timmar åt att surfa runt på GAX hemsida, läsa alla trevliga, klockrena frågor och svar, bäst är frågan ”Fråga: Varför 246 km utan service?” Där arrangören svarar ” Därför att 1000 km är för långt. Man kommer dessutom att passera många restauranger/caféer/affärer”. Passar ju mig perfekt. Jag gillar att fika och shoppa.

Vi ska alltså springa från Malmö, rakt över landet och toucha havet på andra sidan och sedan springa tillbaka. Jag fick drömma lite och önska att jag kunde gå ut och springa hela skiten på en gång. Vill nu.

Fast sen började jag diskutera TEC med E och M och då lugnade jag mig lite. Kul att se fram emot lite 100 miles innan.

Sov över NMT imorse och tar det passet ikväll. Inser att sömn är viktigt och vill vara ordentligt laddad för denna intensiva vecka.

Någon som har lust att föreslå ett tema för veckan? Jag är game.
***********************************