>Dagen började härligt med en mysig tur runt Kungsholmen före frukost. Sen skulle det tränas med tjejerna. Detta är nästan veckans höjdpunkt -core, BodyJam och tjejsnack i bastun. Något jag ser fram emot och som får mig att må toppen!

Med nypackad träningsväska ska jag precis ge mig iväg. Först får jag ett telefonsamtal av min far. Hans fru ligger på Karolinska med en tumör i hjärnan och en i lungan. Jag får en chock. Jag reagerar konstigt och går och tränar. Efter träningen åker jag till Karolinska och besöker henne i 2 timmar.

Känns konstigt att komma dit. Det är alltid obehagligt att komma in på sjukhus, men nu är det extra konstigt. Från livsbejakande rörelse till… ett obehagligt lugn.

När jag skriver detta står hon fortfarande i kö till röntgen och jag har nog inte rikitigt smält det hela. Kaos i huvudet såklart.