>En härlig balans av roligheter. Precis som jag vill ha det!

>Skumpa och pumpa!Igår firade vi en stor affär på jobbet, champagnen flödade till eftermiddagsfikat och den sista delen på dagens Workshop blev kreativ och sluddrig.
Vi fortsatte firandet på Restaurang Kungsholmens Ponton med vin och god mat. Lullade hemåt i den svala försommarnatten och sa till mig själv, skumpa idag – pumpa imorgon – skumpa idag – pumpa imorgon.

När klockan ringde 5:55 imorse hörde jag låten ”Get down – get up” det var mitt huvud som sa åt mig att ligga kvar i sängen, men min kropp sa Gå upp. Låten är dessutom fröemål får bröstmuskelträning på BodyPumpen. Get Up vann.

Jag tog mig till WorldClass på Kungsholmen och satte igång med BodyPump 06:45. Det var rätt mycket folk men jag var där tidigt och fick spegelplats (viktig….).

Dagens vikter i kg per sida:
Uppvärming: 3,5
Ben: 10
Rygg: 6
Bröst: 5 (armhävningar på tå)
Triceps: 5
Biceps: 4,5 + dips (me like!)
Utfall: kroppsvikt
Axlar: 2,5 / stång 3,3 (armhävningar på tå)
Mage: crunch och sidoplanka

>Skumpa och pumpa!

Vår härliga instruktör bjöd oss sedan på frukost. Vi pratade lite om olika träningar och jag berättade om min och LillaDuktigs initiativ innan semestern – Training Camp v.28 med 3 pass om dagen. Då utbrast hon, LillaDuktig är alltid så glad – när ni kommer hit så sprider ni sådan glädje. Jag valde att suga åt mig lite, men hon har rätt – LillaDuktig är en glädjespridare, vilket påverkar mig enormt positivt. Tack vännen!

Idag sitter jag i utbildning hela dagen och lär mig Personlig Effektivitet – riktigt najs! Jag kommer alltså lära mig att bli effektivare och peta in ytterligare roliga saker i livet som: * mer träning * mer tid med familjen * mer tid med vänner 🙂
Ikväll blir det snabbdejt med bästisen, sedan tänkte jag springa en snabb sexkilometare, stretch och ÄNTLIGEN KOLLA HUR LÄNGE JAG KAN STÅ I PLANKAN.