>Kallt, ruggigt och världens bästa löparväder.

Egentligen var planen att springa till Järfälla – kombinera träning med 40-årsuppvaktning, men jag ändrade planerna lite. Maken skulle träna så vi skulle åka på partaj lite senare. Jag gillar ju vara planerad och veta vart jag ska springa. Men idag gjorde jag allt helt annorlunda:

– jag lät kroppen bestämma tempot
– jag sprang på måfå och hittade nya löparvägar
– jag följde Szalkais rekommendationer och gjorde tempoökning i 15 min

Det enda som var som vanligt var musiken i iPoden, mitt dåliga lokalsinne som tog mig runt, runt Willys i Ulvsunda Industriområde. Jag hatar Willys.

Dagens tur började vid Stadshuset, sprang sedan Karlbergskanalen, bort mot Pampas Marina, ner vid Huvudsta, bort mot Solna Strand och vidare till Sundbyberg och Bällsta. Sedan tog jag en liten tur i Ulvsunda Industriområde. I och för sig behövde jag fylla på min runda med kilometer, fast ett industriområde är kanske inte det roligaste stället att göra det på. Sedan tog jag ungefär samma väg tillbaka och fortsatte runt Kungsholmen via Kristinebergs Strand, Rålis, tillbaka till Kristineberg och avslutade med Karlbergskanalen.

Totalt: 26,02 km
Tid: 2:22:09
Snitt: 5:27 (tempoökning 3km 5:10/5:10/4:56)
Puls: 147 (max 165)
Sprang om: 0
Blev omsprungen av: 0

Tån mår bra. Likaså resten av kroppen. Huvudet kanske inte har varit riktigt på skaft – eftersom jag råkat kolla på nästa veckas träning hos Mäster Szalkai (torsdagsträningen) – men de var lika varandra så det gör detsamma.

Najs avslut på en skön vecka. Nu ska jag i alla fall iväg och fira svågerns födelsedag!