>Jag darrar redan!

Ryggsäcken ska vara fylld med något med vikterna 10 kg för kvinnor och 15 kg för män. Gulp. Ryggsäcken skall kunna fästas runt magen. Jag frågade lite försynt hur man skulle kunna få vara med utan ryggsäck – jag har ju trots allt återhämtningsvecka men vill inte missa roligheter på NMT…

Enda sättet är en muta. I bakat format.

Så här ligger en fin, stor äpple/kanelmuffin som jag ska ge Brutale Bruno imorgon bitti. Sagt-är-sagt-kommer-aldrig-åter. Stjärnstopp.
>Ryggsäckspass med Brutale Bruno imorgon bitti 6:15

Om inte mutan räcker kan jag ju alltid ta sonen på ryggen istället för ryggsäck!

För säkerhet skull tar jag med min löparryggsäck och lägger en liten soffkudde i. Den kan man fästa runt magen och den torde väl väga ungefär 10 gram. För syns skull. Men det kommer att se grymt löjligt ut när alla andra har stora fina ryggor…

…men inte i närheten så löjlig som jag såg ut på passet i onsdag – iförd illgrön Shrek-mössa på Spyfys pass. Vad gör man inte för att kamouflera sig som siste-man?