kände jag mig plötsligt superpigg och skitstark!

Stark och målmedveten. Foto: privat

Stark och målmedveten. Foto: privat

Nu är det mindre än en månad kvar till Trans Scania. Loppet är 246 kilometer långt och jag ska springa tillsammans med Staffan. Just nu förbereder vi oss helt olika. Staffan springer 30- och 40-kilometerspass, jag flyttar och fyller på min mentala del. Vi kommer helt klart att komplettera varandra.

Styrketräningen jag började med i maj har verkligen gett resultat och min vänstra hamstring är starkare. Knät knäpper inte längre. Jag känner att hela jag är starkare i ben, mage, rygg, axlar och armar. Det här gör susen för att undvika skador. Igår brände av 40 minuter på gymmet igår och kör alltid ben. Det kändes imorse när jag sprang en sväng på 6,5 kilometer och hämtade upp sista påsen från Doctor Salad.