>När konferensen slutade idag vid halv fyra, satte sig mina kollegor i solen och drack champagne och stora, kalla öl. Jag tog ett glas vatten. En kille jag arbetat med för många år sedan sa ”Mia – you are no fun anymore”. Hade detta varit för ett halvår sedan hade jag gladeligen druckit skumpa (och förmodligen festat till ordentligt med kollegorna på kvällen). Men det förstör liksom löpningen. Igår drack jag måttligt med vin och massor av vatten. Har jag blivit vuxen och mogen, eller är jag bara manisk för löpningens skull?

I vilket fall som helst – vid fyratiden var jag ombytt och redo för en joggingtur på stranden. Klippformationer i vitt och tegelrött reste sig mot den extremt blå himlen, det var nästan onaturligt vackert. Jag sprang i 66 minuter, tog det lugnt eftersom det lutar på stranden – vill inte ha ont i knän och fötter. Ryggen tog nog lite mer stryk än vanligt och det var rätt tungt i sanden.

Fick i alla fall ihop: 11,4 km

Skickar över lite solsken till er hemma i Sverige – låt ljuset fylla era sinnen och göra er fredag helt underbar! Imorgon kommer Oliver hit – då blir det långa promenader, bokläsning (jag tänker dessutom kila in ett intervallpass), vindrickande och solnedgång.