Goodiebag från Apotek Hjärtat. Foto: privat

Goodiebag från Apotek Hjärtat. Foto: privat

Apotek Hjärtat har en slogan nu som jag gillar skarpt ”livet non stop”, det passar bra i mitt arbete att bygga en Evighetsmaskin. Innan jag åkte till New York hängde en kasse på dörren med en massa roliga produkter för att hjälpa mig med att lukta gott och se lite snygg ut 🙂

Jag fastnade direkt för doften på Apolosophys duschtvål, scrub och bodybutter. Vi promenerade mellan 8-10 timmar per dag i New York och efter morgonduschen smörjde jag in mig med bodybutter som faktiskt höll en fräsch doft hela dagen. Fräsh på ett milt sätt. Jag använder inte så starka dofter och har bara parfym ibland – därför gillar jag när produkter tilltalar näsan på ett mjukt och rent sätt.

Jag har inte varit superlojal med vilket Apotek jag väljer när jag ska handla, jag har liksom tagit det Apotek som legat närmast eller jag passerat på vägen. Det som tilltalar mig med Apotek Hjärtat är deras webshop. När jag nu vet att jag gillar produkterna klickar jag gärna hem dem via nätet.

Foto: privat

Foto: privat

Imorse tog jag skrubben och såg till att riktigt skrubba rent min novembervita hud så att den är babylen nu när jag ska till Fuerteventura.