Foto: lånat från Royal Palm Marrakech hemsida

Foto: lånat från Royal Palm Marrakech hemsida

Idag har jag varit på brunch med mina vänner Anneli och Lars. De tog med mig på ett evenemang de var bjudna på av Lime Travel som alltid ordnar deras resor. Jag såg fram emot lite smarrig mat på Pontus i city med trevligt sällskap, jag laddar ju med mat för ett 24-timmars… Föga anade jag att jag skulle böla av glädje någon timme senare (mätt efter att ha backat både på brunch och dessertbuffé).

Jag vann en resa till Marocko!

Till lyxhotellet Royal Palm Marrakech!

Här kan man se Atlasbergen från alla rum! Det här är det absolut häftigaste jag har vunnit i hela mitt liv! Tänk vad coolt att få ta en riktigt lång löptur här innan jag lyxar till det och gör INGENTING på hotellet! Jag vann för två personer så vi får se hur fighten går nu. Någon löpsugen eller barnen?

Foto: lånat från Royal Palm Marrakech hemsida

Foto: lånat från Royal Palm Marrakech hemsida