>…shit vilken underbar vecka! Och den är inte slut än!

>Jag surfar på den positiva vågen...
Här står jag och surfar på Jojjes rygg efter instruktioner från Gladiator-Atlas. Ja, sämre sätt kan man ju börja fredagen på!

Hela veckan har varit helt fantastisk. Det är svårt att inte gå omkring och le. Skön NMT-träning i måndags, POSE-instruktion på IF Linnéa på tisdagen, härligt lerpass på NMT på onsdag, tufft intervallpass med Ken som personlig tränare på torsdagmorgonen och idag Atlas! Yummie. Lunch med Tone och Evelina, fotboll med Kattis, middag med Ullis och LillaDuktig (med män och min Stekare)… plus att min gigantiska To-Do-list på jobbet sakta men säkert betas av, all ledig tid däremellan har jag tillbringat med Stekaren. Jag ÄR banne mig SuperWoman. Och hey! Det är bara fredag förmiddag.

NMT Onsdag
När Spyfys-Magnus och Johan insåg att varken ägar-Jens eller Bruno tänkte övervaka passet, och att det ”bara” var 5 nya så tändes det en gnista i deras ögon ”Vi har fria händer att göra vad vi vill!” Vi fick börja med att jogga och placera oss i postnummerordning. Lagom framme vid Brunos svartgeggiga dike stannade vi för koll. ”Ni har misslyckats med uppdraget – det blir bestraffning!” 23 stycken yrvakna, västprydda träningsnördar ställer sig således i hunden över diket. Siste man beordras att krypa genom den leriga sörjan under hundenposerande människor. Klaffs, klaffs, klaffs – stanken sprider sig och vi blir leriga överallt. Under passet spyr 3-4 personer, om det beror på ansträngning eller stanken av avlopp vet jag inte. Men tufft är passet i alla fall. Riktigt tufft. Vi stuvade om lite i skogen (I LillJanskogen växer det nämligen stora bildäck som ska förflyttas, likaså barkfria, tunga stockar). Körde styrka varvat med löpning. Det gäller att ge järnet hela tiden. Gruppen håller ihop och peppar de nya, vi hjälper varandra, avlastar, sätter en hand i ryggen i uppförsbacken, hakar armkrok och drar. Vi uppmanar varandra ”Andas!” ”Bit ihop!” ”Du är duktig”. Det är en otroligt skön känsla efter passet. Leran är svår att tvätta bort, min spa-skrubb-pad används flitigt och benen är härligt röda efter gnuggandet.

NMT Fredag
Idag var det betydligt lugnare. Pulshöjningen hos mig kom nog mest ifrån den där Gladiatorn… JA Kapten! Tack Kapten! Vill Kapten följa med på fest ikväll Kapten? Bilder från passet, ord behövs inte.
>Jag surfar på den positiva vågen...>Jag surfar på den positiva vågen...>Jag surfar på den positiva vågen...>Jag surfar på den positiva vågen...

Fina fisken!
Salta fiskar är min passion före och efter långlopp – Goaste Sivan kom med denna present till mig inför Berlin Marathon :). Kärlek.

>Jag surfar på den positiva vågen...