>Vaknade med lätt huvudvärk (för mycket vin på 65-årsfesten igår…). Försökte hurtigt hoppa ur sängen – men de tröga höfterna tog emot (tog ut mig på BodyJamen igår…), kände även av lätt träningsvärk i magen (core) och stel i ansiktet (skrattat/toklett för mycket på Jam:en).

Och så var det dags för långtur. Åt en stadig frukost, petade i mig en Alvedon och åkte och kollade på Alex innebandymatch. Oliver försåg mig med en kexchoklad. Efter matchen åkte de iväg med bilen. Där stod jag i löparkläder och regnet blötte ner mig. Allt var grått och trist. Jag visste inte riktigt vart jag skulle springa – Ursvik är nog för geggigt.

Det blev en tur från Råstahallen, Råstasjön, Råsundavägen, en tur i Hagaparken, Vallallavägen, Gärdet, Djurgården och sedan hem. Hade noll koll på hur långt det var – men hade som mål att vara ute mer än 2h 15min.

Klockade mig själv på Kaplansbacken 2:23 drygt 2,5 mil mätte rundan. Köttbullar och spaghetti väntade i köket.

Var en ganska trist löpning – men jag blev glad att jag orkade distansen.

Längd: 25,8 km
Tid: 2 :23
Genomsnitt: 5:34/km
Jag sprang om: 1
Blev omsprungen av: 1