Från att vara översocial och extrovert går jag nu in i mig själv. Jag samlar tankar och känslor, planerar och visualiserar. Kvällen har jag tillbringat i tystnad hemma, där jag har gjort klart allt inför avfärd imorgon.

 

Ur kaos kommer ordning

In i tävlingsbubblan

Hullerombuller. Vart är kläderna? Foto: privat

Jag har full koll på allting när jag väl har startat. Innan råder det fullkomligt kaos. Nu har jag dessutom lovat fixa kartor, sovsäckar och Perpetuem åt medlöpare och support. Och picknick. Jag är löjlig med maten innan lopp och vill äta saker som processas bra i kroppen, nästan alltid fixar jag picknick under bilfärder. Idag har jag gjort tusen saker och allt flöt på så smidigt så det kändes som jag klonat mig själv.

In i tävlingsbubblan

En galen dag, där hjärnan var bortkopplad och resten gick på autopilot, transportlöpte när jag utförde mina ärenden.. Foto: privat

Kniven på strupen

In i tävlingsbubblan

Hälsade på syskonbarnen utklädd till Pingvin. Lekte lite kurragömma, drack granskottste och åkte sedan hem. Foto: Fredrik Saxholm

Jag jobbar bäst under stress, eller nära deadlines. Alltså smet jag iväg från mitt tänkta fixeri inför tävlingen igår och hängde med mina brorsbarn i skogen i Tyresta Nationalpark. Där skulle de sova i vindskydd. Jag behövde komma bort från jobb och hem. Bort från tankar och känslor. Lämna löparkläder, skor, vätskesystem och kartor i ett virrvarr. Fasa in mig i helgen och ett nytt känslomode. Tankade energi och kramar av barnen och fortsatte den boosten med lunch med dottern idag. Vill ni äta världens godaste rawfoodsnickerskaka så gå till Doctor Salad på Sibyllegatan – den kommer jag kunna springa 8 mil på.

In i tävlingsbubblan

Lunch med Elin på Doctor Salad. Varmrökt lax och oceaner av grönsaker. Och dessert förstås. Foto: privat

In i tävlingsbubblan

Älskar att hänga med mina barn. Foto: privat