Ibland funderar jag över varför jag bloggar och om det inte är slut med idéer hos mig. Vad ska jag skriva om liksom? Hur kan mina upplevelser vara intressanta för andra att läsa? Men läsarskaran växer och ibland ploppar det ner feedback i mailboxen. Då är tvivlar jag inte längre. Jag kan fortfarande hjälpa till att inspirera och motivera. Här delar jag med mig av ett mail som jag blev så fantastiskt glad över!

Lika glad för mailet som för Krya-på-dig blommorna från Staffan tidigare. Foto: privat

Lika glad och tacksam för mailet som för Krya-på-dig blommorna från Staffan tidigare. Foto: privat

 

Hej!

Jag blev inspirerad av din blogg 23 januari när du skrev om att våga vara lycklig och ta ansvar för hur man har det. Att jag har huvudrollen i mitt liv. Det gav mig energi och livslust och blev inspiration till en låt – jag gick just en kurs i låtskrivande på Musikhögskolan i Piteå. Det är inte mer än rätt att du får tillbaka lite- här kommer låten med text och ljud!
Och tack igen för din blogg – det du skriver om berör!
Hälsningar från Ingrid Vikman

 

Och så får ni texten för jag vet inte hur jag laddar upp ljudfilen 🙂

Go for it! / Ingrid Vikman 2015-04-28

You ain’t gonna win if you think you’re gonna lose

Just go for it

Or are you gonna wait ‘til the water wets your shoes?

Now go for it

Come on, come on, come on

Just make up your mind to go for it

Life has no rewind so go for it

Go for it

Go for it

The road that you choose you’re never gonna lose

Just go for it

Whatever hits your toes you need no excuse

You go for it

Come on, come on, come on

Just make up your mind to go for it

Life has no rewind so go for it

Go for it

Go for it

Why now? You ask me. Why not now!

Why now –  or you´ll be hanging in between

Just make up your mind to go for it

Life is no rewind so go for it

Go for it

Go for it