>Brittish Airways hatar mig. Upp tidigt (före 5 på morgonen…) sen fick vi ju sitta och vänta på att lyfta. Hade i alla fall ett superkreativt möte med mina europeiska kollegor – och min fantastiska chef (som gillar att jogga).

Beslöt att sitta kvar på kontoret och jobba så länge det bara gick. Åkte till Heathrow i god tid till min flight – som det med stora bokstäver stod CANCELLED på. Tack för det BA! Kön till ombokningen var ca 1,5 kilometer lång – jag valde telefonkö. Fick tid på morgonflighten till Stockholm. Helvete heller. Jag bokade in mig på SAS sista flight till Stockholm och landade trött som bara den. Men på väg ut tittade jag noga på alla fina ansiktsbilder som pryder väggarna och säger ”Welcome to my home town” – Drottning Silvia vinkade och jag vinkade tillbaka. Arlanda Express hade slutat gå, så en taxi transporterade mig hem, landade i sovrummet 1:56. Ingen bra vilodag. 5 timmars sömn och förhoppningsvis en löptur innan jag ska träffa Lise-fis ikväll.