>Jag gillar att tävla mot och med mig själv (och så brorsan förståss). Nu står jag inför ett dilemma. Ska jag revidera mitt mål? Jag inser att det är helt uppåtväggarna. Eller ska jag låta målet stå kvar och bara flytta fram det i tiden?

Mitt eget mål har varit att springa Maran runt 3:40, eller komma bland de 200 främsta damerna.
Andra målet har varit att klå brorsan, vilket från början var att springa Maran under 4 timmar.

Jag sprang Stockholm Marathon 2005 på 3:53, och kunde förmodligen sprungit något snabbare. Men jag är långt ifrån samma form som då. Mina kilometertider är mer trivseltider än snabba kilometrar. Har lagt in mina tider på omvandlare som indikerar vilken marathontid man bör ha – jag ligger på 4:04 – 4:05 i dagsläget. Hur ska jag klara av att förbättra mig 25 minuter på 12 veckor?

Alternativ
1. Träna kvalitet som en galning och förbättra mina tider – hålla kvar mitt personliga mål i år
2. Träna kvalitet och kolla vad jag gör för tid på Kungsholmen Halvmarathon för att sedan revidera målet.
3. Träna kvalitet, låsa in tävlingsinstinkten i en byrålåda och bara klå brorsan och vara nöjd
4. Klå brorsan och satsa på en tid runt 3:40 nästa år – besviken och grinig.
5. Lägga ner helt och hållet. Löpning är inget för mig.

Det kommer en tung träningsperiod nu – men jag tror i alla fall att jag klarar den inledande delen – vila.