>…och vara en del av ultragemenskapen är en alldeles speciell känsla!


>Det här med att springa långt...

Att springa långt är olika distanser beroende på person. Det kan vara 5 kilometer för en och 5 mil för en annan. Men att lägga till distans till det man redan klarat av är alldeles galet härligt. Jag känner mig i alla fall superduktig varje gång jag lägger till en kilometer!

Känner du för att testa så är det bästa tillfället på lördag! Då arrangerar IF Linnéas Ultradrottning Hornstull-Järna för andra gången. Kolla info på hemsidan!

Förra året debuterade jag på det träningsloppet. Mitt i skogen passerade jag marathondistansen tillsammans med bland annat Christian Ritella. Det kändes stort.

Alla som kan jogga 5 km kan vara med. Möjlighet att hoppa av och ta tunnelbana eller pendeltåg hem finns var 5:e kilometer ungefär. Det är störtskönt! Jag lovar!

Välkomna!