>Att drömma, leva och förverkligas.

Oavsett om du drömmer om att klara av att springa milen, Spartathlon, bygga ett hus eller skriva en bok så handlar det om en strävan mot något. Ett mål. Kanske fler. Det kan vara att komma in på den där speciella utbildningen, klara en distans, få drömjobbet eller bara hitta sin själ. Vad det än är du drömmer om så finns den där inom dig, du vill dit.

Med familj, vänner och arbete måste det ibland kompromosissas, det kan jag förstå – det framgår tydligt ur drösen kommentarer på Fredrikas blogg. Jag skulle vilja gå steget längre. Vem sätter stopp för dina drömmar – vem gör anspråk på din lycka? Kan du ”obehindrat” leva dina drömmar, samtidigt som du hjälper, söttar och supportar dina barn, din partner och andra att nå sina mål? Vari ligger begränsningen?

Våga leva dina drömmar, våga be om att dela detta med dina nära och kära. Våga hoppa ur din bubbla och din sanning – se din partners dröm om biltävlingar som en möjlighet att få vara delaktig och bidra till att dennes dröm förverkligas. Oavsett om du hatar just bilar – se andra möjligheter. För att leva sina drömmar, att få vara glad och lycklig – det är väl ändå det som är Livet. Och jag kan lova, att delad glädje är dubbel glädje!

Nej gott folk – ut och förverkliga era drömmar, stötta era nära och kära i sina utmaningar – och förmera er en smula!