turkos och rosa. Asics all in. Foto: privat

turkos och rosa. Asics all in. Foto: privat

Igår valde jag att ställa klockan tidigt för att hinna med ett löppass med Petra före studiojobbet. Jag kände för färg och letade fram en gammal Asicströja. Till den tog jag mina nya Asics kompressionstights som hade matchande turkosa detaljer. Kul att linningen på linnet dessutom matchade skorna – de knallrosa Asics Cumulus.

Details are everything!

Där stod jag som bäst i morgonsolen och försökte plåta detaljerna med min iPhone medan jag väntade på Petra. När hon kom springande hade hon färgmatchat tröja från Asics och resten passade fint till min lilla outfit. Helt oplanerat. Totalt färgmatchat. Till och med lika färg på skorna och rosa glasögon från X-kross hade vi – samt våra Nathan vätskeryggor. Jag frågade om jag kunde få en lektion i hur man poserar bäst för kameran. Världsvant slänger hon upp en pose och ser så här snygg ut:

Ett äkta proffs! Petra Månström. Foto: privat

Ett äkta proffs! Petra Månström. Foto: privat

Observera på bildkollaget på mig i början på inlägget, att jag slänger upp fel arm och visar en svettig armhåla. Det finns lite att jobba på. Tur att jag har tillgång till proffs.