>

Jag tog min krogrunda ikväll!
Eftersom jag lekte Fasan-på-stan i lördags kväll fixade jag till mitt eget party idag. Dags att shejka loss i lite apliknande neandertalarhiphop med afrikanskt inslag. Såg till att förvärma ordentligt med en flaska vatten, 3*15 tåhävningar i trappa, 3*15 utfallssteg och skön stretch. Tog mig in i partylokalen på SATS St:Eriksbron. Väntade läääänge på LillaDuktig som smet in som siste dansös i ett fullsmockat rum. Bara tjejer. Party med brudarna alltså. BodyJam. Vi hamnade långt bak och såg inte alla instruktioner i den nya koreografin – men vad gör det när man har världens bästa LillaDuktig med sig? Hon vet hur man skakar rumpa, tar till coola looken och får in rätt gung i stegen, bara att haka på alltså. Instruktör Anna var i sitt essä – tacka fanken för det så mycket folk det var, måste vara en ledares dröm.

>Ut å svänga de lurviga!

LillaDuktig kom sent in men körde Kick-ass dansuppvisning!

Efter BodyJamen tyckte de andra brudarna att kvällen var över. Jag och LillaDuktig ville inte riktigt gå hem, vi kände oss på topp och ville festa vidare. Jag körde 3*15 benböj, sen blev 4 olika situps-övningar 3*15 i långsamt, fokuserat tempo. Drog till med ett par rygglyft som bonus.

Nu var pulsen i topp, kroppen het och jag kände mig utmanande… jag menar utmanad. Det är ju måndag och dags för att ta tagi Hundred-push-up-utmaningen. Sagt och gjort. Det bidde 48 totalt fördelat på 10-12-7-7-12. Ragglade sedan ner i duschen och promenerade av mig ruset i den kyliga kvällen.

Imorgon ska denna kropp få vila från träning – arbete i London väntar!

Bildbevis (fotat av mästerfotografen LillaDuktig) från Nix utmaning och armhävningsutmaningen:

>Ut å svänga de lurviga!>Ut å svänga de lurviga!>Ut å svänga de lurviga!