>Jag och Staffan ska testa lite olika sportdrycker, uppladdnings-shaker, proteinbars, energikickande kakor kolhydratsbarer inför GAX Trans Scania. Vi klarade oss fint med FlapJacks (havregrynsbar med mycket energi) sist, tillsammans med ”mat” från depåerna. De sista 4 milen så ville jag inte ens tänka på en Flappy och tyckte det kändes sockrigt och sliskigt i munnen. Detta var då på en tävling som ”bara” var 161 kilometer. Nu ska vi tycka om maten och intagen i 246 kilometer. Och det ska fungera. Vi har ju TEC att öva oss på innan.

Nu till tävlingen!

>Tävling! Vinn träningsenergi
Vi har fått nöjet att testa något nytt: Reztart, som är helt utan artificiella smaker, bara naturliga ämnen. Hämtade ut prylarna igår och testade under snörundan med Ingmarie och Staffan. Choklad-och bananbaren var intressant med bananbitar i, kändes inte översockrig. Sportdrycken hade en konstig färg – förmodligen är det en vanesak då jag utan problem kan dricka knallblå sportdryck! – och hur normalt är det? Både jag och Staffan konstaterade att den var mild och len och mer kändes som ett näringstillskott – helt klart ett alternativ vi kommer att fortsätta testa. Återhämtningsdrycken var också god, med smak av Hallon och Blåbär, jag ska syna innehållsdeklarationer och utvärdera vidare…

Vill du också testa Reztart? Jag lottar ut ett produktpaket Energy som innehåller 12 stycken Scandinavian Forest Prisma, 12 stycken Lemonilla bars och 1 stycken Natural Energy Mix (sportdryck).
>Tävling! Vinn träningsenergi
Dessutom får 5 personer en rabattcheck som ger 50% rabatt på ett produktpaket (antingen Energy eller Fokus).

Svara bara på denna fråga:

Näringsblandningen NGC innehåller inga artificiella tillsatser utan endast naturliga ingredienser, ingredienser som matchar kroppens eget system. Vad är basen till NGC?

maila ditt svar till marathonmia@gmail.com

Tävlingen pågår fram till den 29 december, dragning sker av Världens Bästa Linnéa (min 8-åriga brorsdotter).