>30 minuter ren lycka!
>LunchspinningDet var ett tag sedan jag körde spinning. Jag har fokuserat en hel del på löpning och petat in lite bodypump och bodyjam. Idag gav jag WorldClass en chans att visa att de är värda mitt autogiromedgivande. Dessutom försöker någonting i livet att suga negativ energi ur mig. Ett spinningpass skulle nog få mig på bättre humör.

Eftersom jag var lite stel i baksida lår, och har träningsvärk i magen efter lördagens löpning tänkte jag ta det lugnt. Tjoflöjt så gick det med det. Instruktören hade superbra musik och berättade att vi skulle ta en lång uppförsbacke på 20 minuter med 8 tillfällen att köra om och förbi våra medtävlande. Hon skulle guida, vi skulle lägga ribban. Jag lämnade alla mina tråkiga tankar utanför spinningsalen och gav mig ”iväg”. Efter 10 minuter var jag genomsvettig, efter 20 minuter var styret och golvet runt mig nersvettat. Efter 30 minuter rann det på överarmarna (LillaDuktigs koll på hur jobbigt ett pass är).
Instruktören var toppenbra och inspirerande, hon gav en viljan att kämpa och ta ut sig ordentligt. WC får behålla mig ett tag till, jag har ju lite gratiskort på SATS så jag kan sällskapa med LillaDuktig.

När jag kom ut ur spinningsalen beslöt jag mig för att inte plocka upp mina tråkiga tankar igen utan valde helt enkelt nya, glada och positiva tankar. Jag fokuserar helst av allt på positiv energi och fyller mitt inre med det.