>Han är snabb. Han är smidig. Han är tävlingsinriktad. Göran som har 22 Stockholm Marathon bakom sig (och samma Sthlm Marathon som mig framför sig). Hans Duracell-fart (lugnt tempo som man kan mala på i timtal…) ligger runt 5 minuter/km. Min Duracell-fart ligger på ungefär 5:35. Alltså borde dagens tempo ligga på ca 5:15 – han drar upp tempot – jag håller tillbaka lite.

Strul med klockan (använde mobiltelefonen, som stängde av sig) gjorde att vi fick höfta lite och det visade att vi sprungit 5:25 tempo eller långsammare. Jag tror att vi faktiskt sprang snabbare. Eller åtminstonde längre. Det är i alla fall min övertygelse.

Jag kanske inte är lika snabb som Göran, men jag leder i alla fall (just idag) i antal sprungna kilometer 2008. Jag har 264,4 – han har 256. Men jag har vilodag imorgon så jag får fira detta ikväll…

Längd: 10,23 km

Tid: ca 56 min

Genomsnitt: 5:25

Jag sprang om: 0

Blev omsprungen av: 1(Göran förståss!)