>>Jag har fått tokryck! Jag har haft grymt mycket att göra på jobbet den senaste tiden. Min mailbox är fortfarande överfylld och pockar på rensning. Till detta ska jag lägga till familj, vänner, släktingar, hushåll, bloggning 😉 och träning. Jag är en sån människa som gillar stress. Det kan ju vara för att jag aldrig hittills blivit utsatt för negativ stress. Ju mer jag har att göra desto mer planerar jag in. Jag har gått från att ”Ta-dag-för-dag” till att nu ”Ta-timme-för-timme”. Detta är mitt enda sätt att inte välja bort något. Jag lyckades dessutom bedriften att ta en telefonkonferens, vara på kontoret i Kista och ha möte i Tyresö samtidigt. Jag stuvade om timmen och flyttade hem Kista-kontoret, blev bara 5 minuter sen in i telefonkonferensen. Mina vänner frågar hur jag mår.

Jag mår toppen!

Den enda biverkningen är mitt tokryck i ögat (ja Peter! precis som när jag hade alldeles för många event att planera samtidigt!) Det har hållt på i en vecka ungefär – riktiga stress/kramp/nervryckningar i högerögat. Ser lite ut som Inspector Dreyfus i ”Rosa Panterns Hämnd”. Han hamnar sedemera på mentalsjukhus.

Själv känns det som jag har hamnat i himmelriket – jag får ut så mycket av varje dag och sover toppen på nätterna. Problemet är när jag träffar folk i möten som tror att jag flirtar.