>>JAAAA! Jag klarade det! Hade siktet på mina 400-ingar som jag skulle gjort förra torsdagen. Jag tog en långsam jogg till Kristinebergs IP. Detta får bli min första testomgång med 400-ingar tänkte jag. Inga krav, bara genomföra.

Det var jag, tidtagaruret från 1996 (modell röd) och… banan. Vi blev liksom polare där, jag och löparbanan – jag frågade: hjälper du mig runt 10 gånger? Låt mig inte ge upp!

Satte igång – kändes inte särskilt snabbt men ville hålla 10 liknande intervaller och inte få mjölksyra. Serien blev:
1(:41, :43, :45, :45, :45, :45, :43, :44, :45, :45). Riktigt usla ur fartsynpunkt – men jag gjorde det! Jag grejade 10 stycken 400-ingar för första gången i mitt liv. Det är bra att de var dåliga tider, för nu kan jag ju bara bli bättre. Krillan får träffa mig igen – Ulrika föreslog att jag skulle ha en hare med mig, det får bli Blixten Alexander.
Tog en långsam jogg hem igen i 5:45-tempo. Total mängd idag 11,53 km med en snittid på 5:16.

Det är bara att inse – Jag är inte snabb. Jag är seg. Och lycklig!