>…vill jag bara säga att jag råkat anmäla mig till tävlingsklassen i Hässelbyloppet på söndag.

Detta kan bara sammanfattas i: Moahahahahah!

Jag har inte bara funderat – har faktiskt hunnit träna också: körde BodyPump med Nike och LillaDuktig 06:45 imorse, den första på flera veckor och ser fram emot grym träningsvärk de närmaste dagarna! Igår avverkade jag ett föräldramöte iförd löparkläder (förlåt Elin! men jag trodde inte jag var tillräckligt nördig innan!) , sprang direkt till Zinken och hann med 11 stycken Tvåhundringar. IF Linnéa-Ken hejade på så jag var tvungen att springa snabbt när jag var som tröttast. Här är dom:>I min jakt att förmera mig själv...
Nej nu väntar den sista stora punkten på arbetets att-göra-lista, innan jag kan åka hem, shoppa med dottern (iförd normala kläder) och sedan gå på bio!