God fortsättning!

Tomtenisse Alex och Tomtefar Mia. Foto: privat

Helt i MarathonMia-anda fylls ledighet med träning, speciellt bra blir det när en är bortbjuden i dagarna tre och bara behöver hjälpa till med utvalda delar på bufféborden.

Julaftons Tomtejogg med IF Linnéa – det är sen gammalt

12 kilometer i varm Tomtedräkt. Kul att få springa mot röd gubbe, för vem vågar köra på Tomten på självaste julafton? Visserligen saktade de flesta ner ändå för att fotografera gänget som sprang runt på Södermalm och sjöng. Roligast har vi på Löplabbet i Skrapan där vi springer en extra sväng.

Långpanna med Petra Månström på Annandagen

Inte spelar det någon roll att vi är mitt uppe i julfirande. Vill vi springa långpannor och diskutera världsligheter så gör vi det. Juldag eller inte. Vi springer nästan alltid 2 timmar och själva löpningen blir bonus.

Byta julklapps-löpningen

Gör om, gör rätt. Vill brorson ha ett speciellt märke på hörlurarna, då ska brorson få det. Joggade 700 meter till Västermalmsgallerian och blev skickad till Kungsgatan. Joggade dit, tog kölapp och stretchade. Blev ivägskickad till Solna och sprang istället dit. Samlade ihop milen och fick en lycklig brorson på köpet. Win-Win.

Ingen-rast-å-ingen-ro-joggen

Jobbar som vanligt idag och hann med Kungsholmen Runt med Diana före frukost. Boka löpdejt. Genomför. Prata. Bra start på kortveckan.