>Shit – jag som skulle hinna så mycket!

Om en vecka är det dags för 12-timmars i Trollhättan. När jag var i MonteGordo i våras och körde ultrapass med Rune och Mary Larsson lyssnade jag på deras tips till Emelie (Ultralandslagslöperska). Jag har försökt få till ett träningspass med henne för att få ta del av lite ultratips. Tyvärr har tjänsteresor, tävlingar och annat kommit emellan och nu är det bara en vecka kvar…!!!

Hur var det nu med sömnen – skulle jag hålla mig vaken 2 dygn innan och sedan toksova? När var det jag skulle skippa kaffet och när var det jag skulle tokdricka det? Hur viktigt är det egentligen med matchande kläder? Måste jag stretcha nacken eftersom jag springer runt runt? Kommer de nynoppade ögonbrynen att hinna växa ut på 12 timmar?

Hjääälp. Bäst jag inte missar dagens inplanerade fjösjogg – för jag har inte rört på mig på en vecka. Och bästa funderingarna sorteras ju just under jogg.

P.S Jag älskar ultra. Varje gång jag tittar på bilderna från Jättlångt blir jag alldeles varm i hjärtat och ler. Tack bästaste Evelina – om jag inte tackat dig tillräckligt!