jag-deltar-pa-blogger-boot-camp-980px

Jag anmälde mig häromdagen till Blogger Bootcamp 14 mars. En heldag i träningens tecken arrangerat av två superkvinnor.

Detta år vill jag göra lite saker annorlunda och inte göra samma sak hela tiden. Så jag funderade snabbt ut att jag skulle göra något tvärtemot att alltid träna ute och att inte starta lugnt och bli galnare och piggare allt eftersom passet går (när jag springer brukar jag piggna till efter 30 km).

Detta resulterade i följande schema

09:00 ”Solid as a Rock” Crossfit. [garanterad galenskap som start]

10:30 ”Slå som ett proffs” med Åsa Sundell [har jag inte tillräckligt med blåmärken från passet innan så ska jag väl garantera det nu]

11:45 ”Barre Moves” …Barre Move är ett nytt träningskoncept i gruppträningsform. Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, yoga och funktionell träning… [jag dyker upp stel som ett kylskåp på morgonkvisten, slår mig blå och tänker att hjärncellerna nu i alla fall inte riktigt kopplar – balett?]

14:00 ”Friendly food” [för att jag har blivit hög på Hanna Göranssons snickersbites och behöver antingen 1. nya bra droger eller 2. få veta hur man avvänjer sig]

15:30 ”Tauff Roots” [för att jag tycker att Musse är så cool och jag har en skithäftig bild på oss tillsammans]

16:45 ”Yin Yoga” [ja ni ser ju. De spridda delar som en gång var mina lemmar när jag kom till eventet ska nu slå knut på sig själv]

Sen kommer ju alltid frågan – har jag valt rätt? Det fanns ju så mycket på schemat att välja mellan… Jag har i alla fall rivstartat och tar det ”lugnare” på slutet.