>Long Slow Distance

21 taggade människor slussas från hotellet bort mot Faro. Allt för att få knarka kilometer. 5 mil blev dagens distans. Prick. För jag sprang 689 extra meter utanför hotellet för att göra Garmin glad. När jag inte använder GPS:en kan jag kolla hur långt jag kommit genom att se hur högt mina flätor har krupit upp under passet.

Start


25 km
30 km
42 195 meter (marathondistansen)
50 km
Jag hann med rätt mycket på 5 mil. Lära känna nya människor, diskutera syntetiska känslor, börja drömma om en Ultrakarriär, bli imponerad, palla apelsiner, underhålla andra, bli fotograferad, fika, springa på stranden – och sist men inte minst. Njuta! Idag känner jag mig underbar – idag är jag fantastisk. Idag har jag sprungit 5 mil. FEM MIL.

(okej – det var igår, men jag skrev texten när jag avslutat passet, men valde sängen före uppkoppling).
…och precis som Fredrika påpekar i kommentarsfältet – Mary Larsson imponerar – vilken kvinna. Hon har ingen rädsla för distans, det är det som ligger framför som räknas… att springa med henne, Emelie och Barbro som samtliga ingår i den svenska ultratruppen ger mina 24-timmarsdrömmar näring…
En bild säger mer än tusen ord, därför ger jag er tusen bilder från dagens löptur och önskar riktigt starkt att dofter och intryck följer med! Klicka här.