En riktigt smarrig, varm och krämig chokladefterätt! Lätt att göra och kan toppas med vadsomhelst! Kanske något att bjuda kärleken på när det är Alla Hjärtans dag?

20140128-214408.jpg

Ingredienser

  • 75 gram smör
  • 100 gram mörk choklad 70%
  • 2 st ägg
  • 4 msk strösocker

Såhär gör du

Smält smöret i en kastrull och lägg i chokladen i bitar att smälta. Rör om och blanda ordentligt. Ta en bunke där du vispar ägg och socker pösigt, häll sedan under vispning i chokladblandningen.

Smörj ugnssäkra formar med smör och fördela smeten i 4 glas. Ställ in i nedre delen av ugnen (175grader)  i 12-18min (jag körde 18). Kanterna kommer att stelna och det är härligt, varm krämig choklad i mitten.

Låt svalna något och servera med vaniljglass, hallon eller en fräsh fruktsallad. Yummie!